Pedalspand | FROST.dk

FROST Pedalspand

Vinder af 4 designpriser: En moderne prisvindende pedalspand i et minimalistisk og rent design.

Alle dele er udført i 100% rustfrit stål med sort eller hvid pulverlakering for en elegant mat overflade. Låget kommer i seks finishes, hvilket gør det nemt at matche med eksisterende interiør samt fastholde en gennemgående designlinje fra start til slut og derved fuldende indretningen.

Med de skarpe grafiske linjer og en subtil evne til at blende ind i omgivelserne er Frost Pedal Bin designet til moderne rum i alle typer arkitektur og byggeri. Præcis som moderne indretning fortjener og efterspørger.

Frost Pedal bin er blevet tildelt en iF Design Award 2018 samt en Red dot Award 2018, som et kvalitetsstempel for sit ekstraordinære design og sin gode kvalitet. 

Frost Pedal Bin fås i tre størrelser; 250, 350 og 550 mm, i sort og hvid med låg i seks unikke overflader, alle børstede eller polerede i en avanceret efterbehandling – hvilket giver pedelspanden sit originale look, vekslende og varierende efter farve. Vælg mellem eksklusiv kobber, elegant guld, klassiske mat sort eller mat hvid.

Pedalspanden er gennemarbejdet ned til mindste detalje og forsynet med usynlige beslag samt langsomt og lydløst soft close-låg, der skjuler posen, og en løftemekanisme der diskret skubber den indvendige spand op, for lettere udskiftning og isætning af pose. Designet af låget gør den endvidere let at åbne ved håndbrug.