Pedal bin

- En moderne prisvindende pedalspand i et minimalistisk og rent design.

Alle dele er udført i 100% rustfrit stål med sort eller hvid pulverlakering for en elegant mat overflade. Låget kommer i seks finishes, hvilket gør det nemt at matche med eksisterende interiør samt fastholde en gennemgående designlinje fra start til slut og derved fuldende indretningen.

Med de skarpe grafiske linjer og en subtil evne til at blende ind i omgivelserne er Frost Pedal Bin designet til moderne rum i alle typer arkitektur og byggeri. Præcis som moderne indretning fortjener og efterspørger.

Frost Pedal bin er blevet tildelt en iF Design Award 2018, en Red Dot Award 2018, en German Design Award 2019 samt en Good Design Award, som et kvalitetsstempel for sit ekstraordinære design og sin gode kvalitet. 


Find din personlige favorit

Du er din egen, hvad enten du som privatperson dekorerer og indretter din bolig, eller du som professionel arbejder med interiør og indretning. Livsstil, smag og temperament fører til spændende, individuelle valg og personlighed i indretning af alt fra badeværelse til køkken eller kontor. Frost Pedal Bin betyder frihed til at vælge stil.

Frost Pedal Bin fås i tre størrelser; 250, 350 og 550 mm, i sort og hvid med låg i seks unikke overflader, alle børstede eller polerede i en avanceret efterbehandling – hvilket giver pedelspanden sit originale look, vekslende og varierende efter farve. Vælg mellem eksklusiv kobber, elegant guld, klassiske mat sort eller mat hvid.

Teknisk er pedalspanden gennemarbejdet ned i mindste detalje og forsynet med usynlige beslag, langsomt og lydløst soft close-låg, der skjuler posen, og en løftemekanisme der diskret skubber den indvendige spand op, for lettere udskiftning og isætning af pose. Designet af låget gør det desuden let at åbne med fingrene.